Polska społeczność gry.

Misztal96

Member
test
Witajcie! Niech będzie to wątek społecznościowy, który będzie miał na celu sprawdzenie jak wielu z nas już tutaj jest. Jak dowiedzieliście się o grze, jakie są wasze oczekiwania i dlaczego akurat Ravendawn? Zacznijmy po prostu powoli budować naszą społeczność w grze, bo jak na razie widzę, że jesteśmy zdecydowaną mniejszością. Pozdro! :)

Jeśli chodzi o mnie, to po prostu lubię Tibię. Liczę, że ten projekt będzie jej zdecydowaną ewolucją, rozwijającą to co dawno w Tibii umarło, czyli nacisk na mechaniki społecznościowe, a także dodającym wiele swoich, które sprawią, że liczyć się będzie coś więcej niż zabijanie tysięcy potworów i ciągły grind.

O grze dowiedziałem się czytając artykuł na stronie mmorpg.org.pl, poza tym gram w margonem ale od dawna mam ochotę pograć w jakiegoś mmorpga który nie jest p2w. Co do mniejszości to wydaje mi się że jesteśmy 2 największą po portugalczykach co nie jest takim złym wynikiem :D

O grze dowiedziałem się z jakiegoś filmiku na yt, już nie pamiętam z jakiego. Dużo grałem w tibie i czekałem tylko na świeży start takiej gry jak ta :D

Post na torgu. Gra zainteresowała mnie głównie ze względu na swoje mechaniki, które stawiają na społeczność. Tibia już dawno stała się dla mnie nieatrakcyjna i czekałem długo na coś świeżego jak to. Czekam na testy!

Gra wydaję się ciekawa,Na stronie głuwnej najbardziej mnię zacikawiła ekonomia oparta na graczach i system udziałów politycznych,
Czekam na testy publiczne:)

Tak jak kolega wyżej z portalu mmorpg.org.pl przeglądając tablicę na fb. Najbardziej interesuje mnie jak będzie wyglądał system gatheringu i caftowania. Mam cichą nadzieję, że podzielą go jeszcze na osobne kategorie. Wydaje mi się, że jeśli ekonomia ma być oparta na graczach to będzie to dobra decyzja. Graficznie gra pobudza we mnie nostalgię z czasów grania w Tibię ze znajomymi z osiedla.

O grze dowiedziałem się od kolegów z discorda.
Od gry oczekuję, że będzie to kolejna ewolucja Tibii. Lepsza grafika, więcej możliwości rozwijania postaci, przyjemniejszy grind, nowe opcje gatheringu.
Póki co dobrze się zapowiada, czekam na 3 alphę. :)

Oglądałem zapowiedzi gier na YouTube i tak oto tu jestem. W tibię lubię od czasu do czasu grać ale szukam nowości i mam nadzieję, że zostanę tutaj na bardzo długo. :)

Szukam ludzi na luzie na grania razem. Jest już jakiś ogólny polski discord? Anku#8836

O grze dowiedziałem się z filmu na kanale AlterMMO, jestem nią mega zajarany bo grałem wcześniej w OTS WONO ale to już dawano umarło. Liczę na to ze jak i w tibii tak i tu uda się zgromadzić dużą polską społeczność :pandacooljuice:

dowiedziałem się na mmorpg.org.pl tafiłem kluczyk bety na twitch i zaczynam ogarniać. Nie grałem w Tibię, a ciągle szukam gierek MMORPG więc chcę Ravendawn wypróbować. pzdr

Back